Passive/Aggressive

Goodiepal – Rejsende i Audio$var

April 22 2015 Goodiepal SMK

Af Simon Christensen

Den aarhusianske technokriger/kompositionsmusiker/kunstner Goodiepal (Kristian Parl Bjørn Vester) rejser for tiden rundt med et solcelledrevet trådløst netværk, hvor det er muligt at downloade alle hans ca. 100 Audio$var – hans foretrukne udgivelsesform de seneste fem år. Mange af hans LP-/kassette-udgivelser i denne periode er reissues.

De seneste par uger har han rejst med dette åbne netværk på caféer og stationer mv., men ifølge Parl har meget få benyttet sig af tilbuddet, antageligvis fordi han ikke har angivet sin lokation på forhånd… I denne uge vil det imidlertid været muligt at få adgang til Goodiepals materiale, når han og “alt hvad han ejer” flytter ind på Statens Museum for Kunst – og derfor for en tid rykker ind på en af Københavns dyreste adresser. Gå på WIFI-netværket DJ Audio$var, når det er muligt.

DJ Audio$var kan downloades/streames gratis på en stribe forskellige domæner på nettet, men er ikke samlet i sin helhed før nu på Goodiepals nyhackede netværk. Musikken er i øvrigt copyright-free at distribuere, hvis man skulle have lyst til at udgive dem selv (send gerne et par kopier med post til Parl). En stor del af audiosvarene er ledsaget af tekst og grafiske notationer i bogen “El Camino Del Hardcore”.

Info: Goodiepal har adresse på Statens Museum for Kunst i de kommende dage. Vi har tilføjet et par af hans bedste og nogle af hans allerførste DJ Audio$var til SOUNDS.