Passive/Aggressive

Hælene vender tilbage, falder for og fra

Blog August 8 2013

+F1000024

Af Alexander Julin

De Høje Hæle kræver efterhånden ingen yderligere introduktion. Efter debut lp’en, Skal Vi Aldrig Videre, og senest ep’en, Kold og Træt og Bange, vender Hælene atter tilbage med deres folkelige tag på den dansksprogede punkrock, der både har høstet ros i Australien, USA såvel som indlands.

Hvad angår Hælene kan alle være med – melodiernes kvalitet er indiskutabel og emnerne enten letgenkendelige hverdagsscenarier, samfundsfaglige problematikker eller udtryk for en form for jordnær essentialitet. Nyeste nyt fra Hælenes side kan forneden både ses og høres i en form for premiere på musikvideoen til ”Falder For og Fra”, der kan forstås som en appetitvækker til den kommende plade, Mund Til Mund. ”Falder for og Fra” gæstes af Andrea Aagaard fra hedengangne Dig & Mig, og videosiden er kreeret af danske Fryd Frydendahl, der også stod bag billedsiden til U.F.O med Hælene.

Info: Mund til Mund udkommer 20. september hos Hjernespind Records, og De Høje Hæle vil være muligt bl.a. at opleve live d. 20/9 på Pumpehuset og til Flux Festival i Aarhus, d.21/9.