Passive/Aggressive

Første årgang af Knife Fest byder på vildt line-up (interview)

Blog August 18 2015, af passive/aggressive KNIFE

Af Simon Christensen

I slutningen af august byder KNIFE Magazine på første udgave af den nye to-dages KNIFE Fest med et imponerende line-up. Det består fortrinvis af bands fra den unge scene omkring Mayhem såsom Reverie, Sejr, Slægt og Lower, soloprojekterne Tradework, Argot, Soho Rezanejad, Mischa Pavlovski og Puce Mary, nye ting samt aarhusianske kræfter som Ærkenbrand og Narcosatanicos. Festivalen kommer i øvrigt midt i en forrygende malstrøm af uafhængige festivaler i august-september, som også tæller Flux, Festival of Endless Gratitude, Phono, Copenhagen Psych Fest, Hindsholm Festival og Aarhus Psych Fest med mere.

“Der er kræfter i os, som vi ikke helt forstår. Det skal ske i år. Måske er det ikke en forklaring. Men vi bliver nødt til at lave KNIFE,” forklarer én af festivalens anonyme arrangører i en mail til os.

“KNIFE fortsætter som hidtil med magasinudgivelser og koncerter. Vi har kun ét dogme, når det kommer til valg af kunstnere, og det er kvalitet. Vi har udvalgt og håndplukket 20 af vores egne favoritbands fra Danmark og sammensmedet et fantastisk line-up, bedre end vi havde håbet. KNIFE FEST 2015 er en kniv i Københavns bankende hjerte, og KNIFE MAGAZINE vil fortsat udkomme to gange årligt.”

Den første udgave af KNIFE Magazine udkom på tryk i november 2014 og kan findes hos udvalgte pladebutikker, hvis det stadig er på lager.

Info: KNIFE Fest finder sted den 28.-29. august på Bolsjefabrikken over for Mayhem. Billetter købes i døren, og der kan godt gå hen og blive fyldt. Line-up: Argot, Christoffer Jørgensen, Communions, E.M.L., First Hate, Grand Prix, Lower, Lyra, Milas Hertz, Mischa Pavlovski, Narcosatanicos, Puce Mary, Reverie, Sejr, Slægt, Soho Rezanejad, Spines, Tradework, Værket, Ærkenbrand (RSVP)