Passive/Aggressive

Passive/Aggressive vågner op fra dvalen i 2023

Blog December 21 2022

Passive/Aggressive opstod som et non-profit foretagende i 2011 (symptomatisk nok på selve valgnatten efter Folketingsvalget) og har siden 2016 været organiseret som en frivillig forening med det formål at formidle ny musik på forskellige medier. I foreningens bestyrelsen sidder Mikkel Arre, Sandra S. Borch og Simon Christensen – alle tre tidligere redaktører, der “med stor glæde ønsker den nye redaktion, som har brugt den 1-årige dvale på at finde nye midler og idéer, tillykke med genåbningen til januar.”

P/A’s nuværende redaktion består af Ivna Franic, Claus Haxholm, Macon Holt, Jon Albjerg Ravnholt og Mathias Schønberg, samt Alexander Julin Mortensen som ansvarshavende redaktør fra 1. januar. Redaktionen vil løbende dække musik på Passive/Aggressive sammen med flere faste skribenter og gæstebidragydere i årets løb.P.t. leder vi efter et par skribenter, der har lyst til at bidrage fast til bloggen i løbet af året. Interesserer du dig for den eksperimenterende musik i Danmark, så send meget gerne en kort(!) tekst om en dansk udgivelse, du mener har været overset i 2022, evt. tidligere artikler samt et par ord om, hvorfor du gerne vil skrive for P/A. Arbejdet er lønnet.

Er du musiker eller på anden vis involveret i udgivelsen af ny musik og/eller relevante liveaktiviteter inden for samme, så kontakt os gerne på redaktion@passiveaggressive.dk.

Passive/Aggressive er i 2023 støttet af Statens Kunstfond, Koda Kultur / Dansk Komponistforening og Augustinus Fonden.