Passive/Aggressive

Passive/Aggressive

Else Marie Pade “Samlede tekster” (2017)

1-shots-no-scale-8

Else Marie Pade – Samlede tekster
Passive/Aggressive, marts 2017
ISSN 2245-862x

Else Marie Pades tekster udgives på tryk af tidsskriftet Passive/Aggressive. Teksterne beskriver førstehåndsindtryk i mødet med konkretmusikken og er så vidt vides alle udgivede artikler, skrevet af Else Marie Pade selv i perioden 1957-2004, og derudover er der to transskriberede samtaler fra hhv. 1979 og 2005, der fremstår i sin fulde længde. Der er ingen remixes, biografier eller journalistiske vinklinger involveret. Øvrig baggrund fremgår af tryksagen.

“Jeres klange er smukkere nu, end de elektroniske klange var i 50’erne og 60’erne, og det var ikke på grund af mangel på erfaringer, men dengang ville man sige sandheden og ikke være romantisk. Og det kan man ikke bære i længden.” – Uddrag fra en samtale mellem komponisterne Svend Christiansen og Else Marie Pade i 1979.

Om udgivelsen: “Else Marie Pade – Samlede tekster”. 88 sider. København, 2017. Udgives i 250 eksemplarer af Passive/Aggressive med tilladelse fra Copy-Dan og Else Marie Pades arvinger. Redigeret af Simon Christensen og Mads Kjeldgaard. Opsætning af Susanne Benther Mouritsen. Risotryk, lasertryk, limbinding og beskæring hos KLD Repro. Forsideillustration: Expo 1958 Philips Pavilion. CC BY-SA 3.0. P/A er nonprofit og tryksagen udgives til produktionsomkostningerne.

Tak til Morten Pade, Susanne Benther Mouritsen, Wilfred Wagner, Jacob Kirkegaard, Hans Sydow, Jan Stricker, Mikkel Arre, Statens Kunstfond og Sonning-Fonden.

 

Distribution:
Sort Kaffe & Vinyl, Skydebanegade, Copenhagen
Insula Music, Blågårdsgade, Copenhagen
Moby Disc, Skt. Knuds Kirkestræde, Odense
Fanø Lokaludvalg v. Lars Skinnebach, Sønderho, Fanø
Badstuerock / Alexander Julin, Badstuegade, Aarhus
Copenhagen Contemporary, Copenhagen
Danish Vaishyas / Max Brohus, Aalborg
Percy Records, Heimdalsgade, Copenhagen
Krabbesholm / Adam Drewes, Skive
Mailorder from Big Cartel http://passiveaggressive.bigcartel.com/