Passive/Aggressive

Favorite People: Jesper Lidang over Atlas Sound

November 4 2011, af passiveaggressive

I anledning af Atlas Sound ’Parallax’.

Læs det kronologisk.

Jeg ser det i øjnene, Hr. Cox, dagens virkelighed er min hukommelses område. Jeg husker hvordan, verden bruges, ja, og alt er, som det plejer, nu, hvor jeg vågner, efter endnu en opløsning. Jeg vælger kortvarigt at varme mig ved dette dagens bål, for derefter at vende det blege ansigt til, i dit navn, Bradford, til din ære, mens det surreelle liv billedstormer mine neuroner og skyller mit korpus ud med spildevandet – til havet:

• parallaxis

Varmt bad – med skvulp ind i det underbegavede – og dine blanke øjnes Sortehav – disse gule LEGOfantaster – der ridser på maven – som røde bjerge – og så væk – i mig – mit fuglelig – i træet i haven nær gaden, hvor du måske boede – kaster op – og sveder – ud over steder for mine forældres nedkomst(er) – for at fylde jordens og helvedets mælkekartoner med – mælk – det braiserede kartoffelslabberas tager til – ligesom søndagsstank og morgensang, når du mindst ventede det – du ville stå rank, men kunne ikke – på disse glatte gulve af feteret ærlighed – min kærlighed – og din – se: disse svømmende gadelygter – blinker kort og stagnerer – og du græder over det i dine fætres lårbensknoglehus – der rasler og vælter – og du siger: ikke mere pis! – bare kedsomhed og ensomhed – og denne ekstreme lykke – når du smager på signaturerne – dødsmaskeballets farvesuppe – søvnens persille – og dit lange hår, der løber – og løber nedad – langs ryggen – helt bagvendt i badekaret – ligesom vandet, som løber videre – mens jeg glider – og du ser bortvendt

Dette er en del af Favorite People, passive/aggressives gæsteskribenter i forvildelse og musikrus. Jesper Lidang er forsanger i The Rumour Said Fire. Parallax udkommer på mandag den 7. november på 4AD.