Passive/Aggressive

Uden titel – Passive/Aggressive udsender nyt tidsskrift

Feature June 8 2017, af passive/aggressive Optimistisk Festskrift

Passive/Aggressive udgiver i denne uge et tidsskrift, der er en samling af tekster skrevet, udformet og illustreret af musikere/kunstnere selv. En refleksion over musikkens betydning i 2017, hvor hverken længde, format eller indhold er blevet dikteret af en redaktion – den slags beslutninger har ligget i hænderne på den enkelte forfatter.

Tekster og illustrationer af Tom Blancarte, Emil Elg, Greta Eacott, Anders Hjernø, Holger Hartvig, Louise Dam Eckardt Jensen, Kim Kristensen, Jomi Massage, Ursula Nistrup, Jenny Gräf Sheppard og Peter Voss-Knude. Forsideillustrationer og opsætning er lavet af Mathias Skafte Andersen.

“Vi ser udgivelsen som en slags optimistisk festskrift for en avantgarde, der befinder sig i en identitetskrise, men som måske aldrig har været vigtigere, og som derfor fortjener at blive både hyldet og udfordret.” – fra introduktionen.

“Det er, som om vi lever i en opbrudstid, men at navigationsevnen er stækket, og vi famler i blinde. Der må være musik, som enten illustrerer dette eller viser veje ud af tågen. Hvordan lyder den?” – Uddrag fra Kim Kristensens bidrag.

Udgivelsen markeres fredag den 9. juni på og i samarbejde med Christianshavns Beboerhus. Her vil Greta Eacott, Anders Hjernø, Chris Shields og Jonas Frederiksen spille koncerter, og bagefter vil Aftenrutine-kollektivet agere DJs. Entréen inkluderer et eksemplar af udgivelsen.

Om udgivelsen: Uden titel (et optimistisk festskrift). 80 sider. Udgives i 300 eksemplarer. Pris 35 kr.
Opsætning af Mathias Skafte Andersen. Glasskæring og nikkelhæftning hos Narayana Press. Udgivelsen kan købes til release den 9. juni, ligesom det er muligt at bestille den igennem mailorder via www.passiveaggressive.dk/print eller købe den i distribution på Fanø, i Aarhus, Aalborg, Skive, Odense og København. Tak til Mikkel Arre, Statens Kunstfond og Sonning-Fonden.
P/A er en nonprofit-organisation, og tryksagen udgives til produktionsomkostningerne.

Info: Udgives på Christianshavns Beboerhus fredag 9. juni med koncerter af Greta Eacott, Jonas Frederiksen, Anders Hjernø og Chris Shields + Aftenrutine (RSVP).