Passive/Aggressive

Passive/Aggressive

Infinite Waves udgiver nye bånd til Cassette Store Day (premiere)

Blog September 15 2014, af passive/aggressive tuschcassettestoreday

Af Simon Christensen

Om to uger er der for anden gang (nogensinde) International Cassette Store Day, og det giver lejlighed til at stifte bekendtskab med størstedelen af de for tiden mange og kvalificerede danske båndlabels, der deltager på den ene eller anden måde.

Ét af dem er Infinite Waves, der udsender en officiel Cassette Store Day-udgivelse i form af kompilationen “Tusch” med 12 nye numre fra selskabets tilknyttede bands samt tre nye bånd med debuterende danske artister: Cathaya med “Sugar A.M.”, Fall Catalog med “Blue Sunset” og F med “SCAN”. Senere på året kommer også en udgivelse fra Chienne Lucas. De nye artisters identitet er ikke kendt af redaktionen, men der er heldigvis også et par kendinge med nye numre på kompilationen: Plants (Kasper Vang & Theis Ørntoft), Assembler (Claus Haxholms soloprojekt), Grøn (Bjarke Rasmussen) og ikke mindst 10.30 minutter i selskab med spacerock-trioen Mythic Sunship (Frederik Denning, Emil Thorenfeldt og Kasper Andersen). Stream “Tusch” herunder i en begrænset periode.

Info: “Tusch” udkommer i 100 ex. på Cassette Store Day den 27. september. Dagen markeres bla. i Insula Music i København (RSVP) og med Blodrøde Floder og Flux Festival i Aarhus (RSVP), begge steder i samarbejde med lokale båndlabels.

Trackliste:
Side A (27:42):
Cathaya – Nasdaq Prince 4:28
Chienne Lucas – Hazy Talk 1:32
Plants – Let Down 4:42
209 – Down By The Erie Canal 2:14
Grøn – Mellemspil 2:23
Cilla Leitao – Telefon, Mozart, Bil 3:24
Golberg Lolax – Happy Birthday 4:00
Marehelm – Tolv 4:59

Side B (25:23):
F – Dzznss 2:13
Assembler – Translucentsigularity 7:10
Metalized Man – Tetten 5:32
Mythic Sunship – Infinite Space Waves 10:28