Passive/Aggressive

Posh Isolation laver udstilling og femdobbelt koncert som hyldest til Margaret Mead

Blog November 10 2014 margaretmead

Af Simon Christensen

Det allestedsnærværende industriallabel Posh Isolation rykker til (Christian Stadsgaards) Albertslund i fire uger, hvor de står bag en udstilling med covers og koncertplakater på biblioteket.

Den 15. november fuldbyrdes ekskursionen med en femdobbeltkoncert på Forbrændingen med Mischa Pavlovski, Lust for Youth Internazionale, F.E. Denning og Francisco Glissando, der er en hyldest til antropologen og seksualforsker Margaret Mead (1901-1978). Christian Stadsgaard uddyber i en mail:

“I dag snakker man vel mest om Mead i forbindelse med nogle helt grundlæggende antagelser indenfor moderne antropologi, men vi har været mest interesseret i hendes forskning omkring køn, som hun lavede i 60’erne. Det var et af de teoretiske backdrops for 60’ernes seksuelle revolution (psykoanalysen havde allerede være fremme i skoene på det punkt siden ‘kulturens byrde’, så nyt var det som sådan ikke). Det, vi hylder, har mere noget at gøre med det frigørende aspekt af hendes forskning, og specielt hvad det førte med sig.”

Posh Isolation har tidligere blandt andet lavet udstillingen “Contaminate” på Overgaden Institut for Samtidskunst med blandt andet flag og reb, som blev skudt igang med en performance af Damien Dubrovnik & Tao. Denne gang er det en samling af det grafiske arbejde, der udstilles. Posh Isolation har sendt udvalgte værker fra udstillingen, som kan ses herunder.

Info: Posh Isolation udstilling den 3.-30. november på Albertslund Bibliotek. Posh Isolation præsenterer koncerten den 15. november (RSVP).

posh-isolation-nye-ting-1 Europe Posh_222Posh_Isolation_Incubate POSH_LUSTMUSIC Posh-3 Dokument1 Posh_isolation_LFY_Croatian_amor