Passive/Aggressive

ZINE #5 udkommer i denne uge

Feature November 4 2014 PA5forside

På fredag udkommer Passive/Aggressive ZINE #5.

I ZINE #5 kan du læse et sjældent interview med Robert Turman og med grundlæggeren af det mest markante label for elektronisk musik i Europa de seneste år, Bill Kouligas fra PAN.

Der er desuden et portræt af og interview med de fire grundlæggere af Mayhem, hvis lejekontrakt med Københavns Kommune udløber i december næste år, og et langt interview med Frederikke Hoffmeier alias Puce Mary, som er en del af kollektivet omkring Mayhem og Posh Isolation. Derudover kan man læse introduktion til Field Recordings og slørede minder fra 2002-2004 og det kortvarige liv af Levesyge, det mest usandsynlige punkband fra Aarhus Nord.

Grafikken er i dette nummer lavet af Toke Tietze og Kristoffer Bech. Der er fotoreportage fra diverse koncerter i Aarhus og København det seneste år taget af hhv. Alexander Julin og Johannah Jørgensen.

ZINE #5 udkommer i 500 ex. 40 sider A5 hæftet i toppen. Det er udgivet med støtte fra SNYK og The Lake og distribueres hos Sort Kaffe & Vinyl, Insula Music, Københavns Hovedbibliotek og Odense Musikbibliotek. Passive/Aggressive er non-profit. Alle skribenter og bidragydere arbejder gratis.

Pre-order via passiveaggressive.bigcartel.com. Prisen dækker kun tryk- og forsendelsesudgifter. De første 100 ex. af ZINE #5 ledsages af kassettebåndet POPULUS SANCTUS, som er udgivet af Infinite Waves.