Passive/Aggressive

Pinkunoizu – Mixtape 2012

Mixtape December 3 2012, af passive/aggressive

Den danske gruppe Pinkunoizu, som består af Jacob Falgren, Jeppe Brix, Andreas Pallisgaard og Jaleh Negari (bla. Selvhenter), har lavet et mixtape med forskellige anbefalinger for 2012. Pinkunoizu bliver udgivet på Full Time Hobby og er på vej på (endnu en) europæisk turné her i december, som bliver kickstartet i København i denne uge. Bandet har været baseret i Berlin i et par år, men er nu på vej til at flytte til København, og måske derfor er de blevet et relativt etableret navn ude i Europa, uden at få et egentligt gennembrud herhjemme. De fire har været involveret i en række forskellige projekter og i Pinkunoizu bliver der stadig eksperimenteret med formen men alligevel har bandet med forsanger Andreas Pallisgaard bevæget sig tættere et renere og personligt udtryk – med varme verdensmusikalske strøg, en ubesværet catchy tone og farverige billedsider.

Info: Kom! Pinkunoizu giver koncert på torsdag den 6. december på KB18. Hør nye ting fra bandet på deres hjemmeside.

jeg tror at vi for vores egen skyld gerne vil holde på at det er numre der er udgivet i 2012, hvis det er cool. vi har nemlig brugt meget energi på at lytte baglæns de sidste par år, og i virkeligheden har vi godt af at snuse i dette års arkiver. vi kunne kalde det 2012-tracks som vi anbefaler. Det skal ikke nødvendigvis forstås som vores idé om top-albums, mere altså bare gode numre. så det blir en lille rejse. på den måde får man både noget at lytte til, men også en vibe af årsliste.

Trackliste:
1. El-P – ‘The Full Retard’ (Cancer 4 Cure)
2. Goat – ‘Goatman’ (World Music)
3. Abba Gargando – ‘Etran, Association Des Jeunes’ (Laile Je T’aime)
4. Swans – ‘Avatar’ (The Seer)
5. Mount Eerie – ‘The Place I Live’ (Clear Moon)
6. Tindersticks – ‘Show Me Everything’ (The Something Rain)
7. Earth – ‘The Rakehell’ (Angels of Darkness, Demons of Light II)
8. Pandit Pran Nath – ‘Raga Darbari’ (Ragas Of The Morning & Night)
9. Actress – ‘Glint’ (R.I.P)
10. JJ Doom – ‘Rhymin’ Slang’ (Key To The Kuffs)
11. Flying Lotus – ‘Until The Colours Come’ (Until The Quite Comes)
12. Julia Holter – ‘This Is Ekstasis’ (Ekstasis)
13. Keiji Haino, Jim O’Rourke, Oren Ambarchi – ‘Invited in practically drawn in by something facing the exit of this hiding place who is it? that went in..’ (Imikuzushi)
14. Ty Segall Band – ‘Slaughterhouse’ (Slaughterhouse)
15. Aesop Rock – ‘Saturn Missiles’ (Skelethon)
16. Ariel Pink’s Haunted Graffiti – ‘Baby’ (Mature Themes)