Passive/Aggressive

Aftenrutine – “Easy listening with a hard-on”

Blog October 14 2013

I ca. ét år har folkene bag bandet Viktors Garage drevet cd-r-pladeselskabet Aftenrutine, der har specialiseret sig i udendørskoncerter i og omkring Amager – og referencerne fra de forløbigt fem bands i Aftenrutine-familien til andre dansksprogede modernister som Af Med Hovedet, De Høje Hæle og Skammens Vogn er åbenlyse men ikke forklaring nok. Tidlige Armbånd er udadvendt popmusik med band, men der er plads til ordentlige tekster med et åbent og ærligt hjerte og dette Townes Van Zandt rewrite. Musik Til Mor har lige udgivet sin tredje ep “Rød” og forholder sig til årstiderne og kærlighedshistorierne. Her må man gerne være lidt øm, lægge stressen bag sig og fortælle historier, så langt som ens producertalent kan række.

“Aftenrutine er et CD-selskab bedst beskrevet med vendingen easy listening with a hard-on. Vi skriver popsange, så indspiller vi dem og laver nogle flotte covers, og så udgiver vi det. Så på den måde adskiller vi os ikke sønderligt fra resten af musikbranchen. Indtil nu har vi udgivet mange debuter, så i løbet af det næste halve år kommer der to’ere, plus flere debuter.

Tidlige Armbånd udgiver en lille hård EP i november, kaldet “Gode Piger Kommer I Himmelen, Slemme Piger Kommer Over Det Hele”. Pladen kommer til at udforske de mere urbane musikstilarter. Viktors Garage udgiver lang plade omkring jul, som kommer til at bære titlen “LIVSSTIL”, og bliver støjrock, techno og kritik af krop og kultur. Desuden debuterer Ingrid & Ingenting med noget gammelt ungpigebeat, samt bandet Metal, som spiller frit hjemmebygget,” skriver Anders Hjernø og Rasmus Bak.

Info: Læs mere på aftenrutine.dk. Der er også webshop og koncertkalender.